Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPpNŢ

Bandiţii împart ţara vineri seara

|versiune pentru tipar| PpNŢ, 16 noiembrie 2010

Sursele noastre din interiorul CEC-ului ne-au confirmat că actele pentru a documenta venirea lui Plahotniuc pe lista propriului partid, încă numit PDM, sunt deja verificate de jurişti. Aceleaşi surse ne-au informat că juriştii lucrează cel mai mult la declaraţiile de avere şi venituri ale lui Plahotniuc — ele au fost refăcute de 3 ori, dar încă nu s-a ajuns la varianta care, citez: “o va înghiţi poporul”.

Mafia acum este “in corpore” pe lista PD — Plahotniuc a venit pe listele propriului partid, sfidând societatea, care a fost bine informată despre fărădelegile sale — mesajul lui către societate fiind: în cot mă doare de voi şi de părerea voastră, eu vin în parlamentul vostru ca să vă fur în continuare şi să vă conduc ca pe nişte oi, vă veţi uita neputincios cum mă distrez cu bugetul vostru, iar voi nu veţi avea curaj să votaţi contra Mafiei!

Acum PDM-ul are numai o şansă să treacă în Parlament — să afle cât mai puţini oameni că Plahotniuc este pe locul II în lista PDM! Anume din această cauză sursele noastre ne-au informat că apariţia lui Plahotniuc pe liste va fi legalizată vineri seara, căci Plahotniuc aşa şi n-a putut scăpa de apucăturile de bandit, care face totul pe furiş când oamenii se relaxează şi nu mai sunt vigilenţi. Unicii care mai puteau vota pentru PDM, erau cei care aveau dubii referitor la faptul că PDM este partidul de buzunar al lui Plahotniuc sau nu ştiau de legătura Plahotniuc-PDM, acum devenită publică.

Tot ce a spus Mocanu despre PDM, Lupu, Diacov — de la acoperirea politică a furtului a hotelului “Codru” până la venirea lui Plahotniuc pe listele PDM — s-a adeverit: Mafia vrea să vină în Parlament în pielea PDM-ului. Cineva mai vrea probe? Imaginaţi-vă că acest pericol, ca ţara să fie pusă la cheremul Mafiei chiar din Parlament, putea fi exclus, dacă ceilalţi lideri al defunctei AIE luau atitudine încă în iulie când se începuse dezvăluirile. Ei au preferat să numească totul reglare de conturi, păi iată că reglarea de conturi va fi între Mafie, déjà parlamentară, şi cetăţenii ţării, iar restul politicienilor din AIE pot privi impotent cum poporul lor va fi exterminat de Mafie.

PDM nu mai există — “Nobil Club” şi-a schimbat denumirea în “Partidul Democrat” şi vrea să vină în Parlament ca să schimbe şi denumirea Ţării din Republica Moldova în Moldova SRL.

Sursa: antimafie.jurnal.md