Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPSD

Victor Şelin: Nu avem nevoie de blocuri de loialitate pentru Voronin sau Filat

|versiune pentru tipar| PSD, 9 decembrie 2010

Deşi mai multe surse informaţionale au anunţat că partidele care au acces în Parlamentul RM meditează în aceste zile, oricum diverşi politologi şi lideri ale formaţiunilor extraparlamentare au viziuni diferite cu privire la depăşirea crizei politice din ţară.

Astăzi în cadrul unei emisiuni televizate, liderul PSD, Victor Şelin şi-a expus opinia cu privire la formarea coaliţiilor post-electorale. Acesta declară că este necesară crearea unei coaliţii largi şi să nu se facă multă agitaţie asupra acestui lucru. “Oamenii sînt preocupaţi de sărăcie. Nici AIE şi nici coaliţia PCRM-PD nu va putea ajuta populaţia ţării să scape de sărăcie. Unele partide tind spre Europa, dar Europa are problemele ei. La moment, Europa nu poate să ne ajute şi nici să ne primească în familia ei”, a declarat Victor Şelin.

Totodată acesta a menţionat despre faptul ca este necesar de a elabora un plan de dezvoltare economic pe o perioada de 4 ani, astfel luînd sub control întregul sistem economic. “AIE nu poate propune un sistem de liberalizare economică, deoarece fără o strategie concretă nu este realizabil. Este necesară o coaliţie, dar nu blocuri loiale lui Vladimir Voronin sau Vlad Filat” a adăugat Victor Şelin.

Centrul de presă PSD