Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPUM

Adepţii sectanţilor anti-ortodocşi intenţionează să solicite interzicerea spotului publicitar al Partidului Umanist din Moldova

|versiune pentru tipar| PUM, 4 noiembrie 2010

Experţii au apreciat spotul electoral al Partidului Umanist ca fiind unul foarte bun, anunţă ziarul “Timpul” de joi.

Autorul articolului califică fundalul muzical al spotului drept “puternic mobilizator” şi face referire la cuvintele preşedintelui Asociaţiei specialiştilor în domeniul relaţiilor cu publicul Ludmila Andronic care spune că “muzica este superbă”.

În articol se face trimitere la secretarul Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, care spune că spotul electoral al Partidului Umanist este absolut legal.

În acelaşi timp, în material se spune că un grup de adepţi ai statului secular, în frunte cu directorul Institutului de Politici Publice Arcadie Barbăroşie, intenţionează să ceară CEC-ului interzicerea difuzării spotului Partidului Umanist. Anterior, acelaşi grup a contestat în instanţa de judecată iniţiativa lui Valeriu Pasat despre desfăşurarea referendumului pentru predarea disciplinei “Bazele Ortodoxiei” în şcoală.

Anterior reprezentanţii Partidului Umanist au susţinut că adversarii referendumului pot fi consideraţi sectanţi anti-ortodocşi, care acţionează în interesul guvernării şi au scopul de a prejudicia imaginea unui concurent electoral şi anume a Partidului Umanist, condus de Valeriu Pasat.

Serviciul de Presă al PUM