Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPUM

Leonid Volneanschii este candidat la funcţia de deputat în Parlament pe lista Partidului Umanist

|versiune pentru tipar| PUM, 16 noiembrie 2010

Cunoscutul om de afaceri Leonid Volneanschii a aderat la Partidul Umanist din Moldova şi va candidata la funcţia de deputat în parlament pe listele partidului.

Leonid Volneanschii, proprietarul centrului “Elat” şi cunoscut mecenat, care s-a lansat iniţial în campania electorală în calitate de candidat independent, săptămâna trecută a declarat că îşi retrage candidatura din cursă.

Consiliul Naţional al Partidului Umanist din Moldova a votat unanim, luni, 15 noiembrie, includerea dlui Volnenschii în lista de candidaţi ai partidului. Leonid Volneanschii este al şaselea în lista PUM.

“Am primit oferta Partidului Umanist de a candidat pe lista acestei formaţiuni politice. După ce am examinat minuţios oferta electorală a PUM, am acceptat propunerea. Platforma electorală cu care m-am lansat eu în campania parlamentă se intersectează cu oferta Partidului Umanist”, a spus Volnenaschii.

“Cu o echipă de colegi care au aceleaşi idei, poţi realiza mult mai multe lucruri. Scopul nostru este simplu şi clar — fiecare cetăţean trebuie să se simtă fericit, cei plecaţi la muncă peste hotare — să revină în Moldova ori, dacă pleacă, atunci doar la odihnă”, a mai susţinut Volneanschii.

Leonid Volneanschii este doctor în economie, cavaler al ordinului “Gloria muncii”, preşedinte al Consiliului veteranilor din Moldova, preşedinte de onoare al Federaţiei de haltere din Republica Moldova.

Serviciul de presă al PUM