Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiBeAMUV

Victor Şelin a raspuns invitatiei lui Dodon de a aplica avocaţii din Soluţia

|versiune pentru tipar| BeAMUV, 17 decembrie 2014

Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful PSRM, Igor Dodon la sfătuit de Victor Şelin, căruia i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Federaţiei Ruse, de a se adresa juriştilor fundaţiei Soluţia, coordonata de Dodon.

Preşedintele partidului Social democrat, Victor Şelin, care crede că interdicţia de intrare a fost organizata de Dodon, a comentat oferta lui:

Am auzit sugestia lui Igor Dodon să apelez la juriştii, care se specializează în rezolvarea problemelor de intrare în federaţia rusă. Dar, cedez locul in rindul la acesti jurişti tuturor cetăţenilor Moldovei, pe care Dodon i-a inselat, montind filmul cu directorul serviciului federal de migraţie rus şi emiterea de informaţii false cu scopul de a obţine voturile cetăţenilor la alegeri. Voturile Dodon le-a primit, dar oamenii care au venit în Moldova, au rămas fără mijloace de trai şi pot pierde locul de muncă în Rusia.

El poate spune minciuni şi pretinde că nu el mi-a organizat interdicţia de intrare în Rusia, dar despre legalizarea cetăţenilor noştri în Rusia urlau toate posturile de televiziune platite de Dodon. Ei au minţit poporul, şi oamenii lui Dodon i-au încredinţat puterea. Acum, el trebuie sa o returneze!.

Sursa: www.psdm.md