Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiMPA

Comunicat de presă al Mişcării Populare Antimafie

|versiune pentru tipar| MPA, 2 octombrie 2014

Aseară, 01 octombrie 2014, Consiliul Naţional al Mişcării Populare Antimafie a desemnat Lista de candidaţi ai formaţiunii pentru scrutinul din 30 noiembrie 2014.

Astfel, pe Lista Mişcării Populare Antimafie se regăsesc doar membri ai Mişcării, primii pe listă fiind persoane preponderent tinere, parte din ei sunt selectaţi din rândul concetăţenilor noştri aflaţi peste hotare şi care au ales ca pentru viitor să revină acasă şi să îmbrăţişeze o carieră politică. Atât cei reveniţi de peste hotare, cât şi cei din mai multe localităţi ale Republicii Moldova, exprimă cu desăvârşire lozinca electorală a MPA pentru această campanie — “Nicio obligaţiune în afara interesului public!”.

Primele 15 persoane de pe Listă sunt după cum urmează:

  1. Mocanu Sergiu
  2. Bodrug Daniela
  3. Gherman Pavel
  4. Velişca Carolin
  5. Buneanu Igor
  6. Florenţa Alexandru
  7. Stratan Natalia
  8. Ţîganaş Eugeniu
  9. Stati Vladimir
  10. Tudoreanu Alexei
  11. Crăciun Serghei
  12. Zagareanu Vladimir
  13. Echim Ion
  14. Lîsîi Vasile
  15. Balmuş Sergiu

În aceeaşi şedinţă Daniela Bodrug, vicepreşedinte a Mişcării Populare Antimafie, a fost desemnată în calitate de Director al Campaniei electorale, iar Secretarul General al partidului, Paul Gherman, a fost ales Şeful Staff-ului electoral.

Mâine, 3 octombrie 2014, Mişcarea Populară Antimafie, va depune dosarul cu documente la Comisia Electorală Centrală pentru a se înscrie în cursa electorală.

Oficiul de presă al MPA
Sursa: www.antimafie.md