Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiMPA

Campanie de lux în cea mai săracă ţară din Europa!

|versiune pentru tipar| MPA, 20 octombrie 2014 | 

Mişcarea Populară Antimafie declară că actuala campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 este o campanie de lux a Mafiei în cea mai săracă ţară din Europa, desfăşurată în condiţii de mimare a unei democraţii, iar libertatea expresiei este înăbuşită chiar şi prin recurgere la forţă.

Calificăm drept huliganice acţiunile activiştilor Partidului Democrat — prezenţi ieri, 19 octombrie 2014, la concertul organizat de către respectivul partid în raionul Nisporeni şi care au aruncat cu pietre în direcţia reprezentanţilor Mişcării Populare Antimafie rănind un coleg de-al nostru şi lovind puternic în piept pe liderul Mişcării — Sergiu Mocanu. Un martor a indicat asupra primarului oraşului Nisporeni, Ion Gangan, care a fost văzut în momentul când a aruncat piatra, după care l-a lovit pe martor cu pumnul. Poliţia a făcut un cordon de protecţie, iar la sfârşitul evenimentului a asigurat securitatea deplasării noastre către Inspectoratul de poliţie pentru a depune o cerere şi depoziţii pe marginea agresiunii activiştilor PD asupra reprezentanţilor MPA, cât şi pe drumul spre Chişinău.

Noi, Mişcarea Populară Antimafie, am avut un discurs public paşnic şi am scandat sloganele noastre electorale antimafie.

Oficiul de presă MPA
Sursa: www.antimafie.md