Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiMPA

Daniela Bodrug: Apel la concetăţenii de peste hotare

|versiune pentru tipar| MPA, 27 noiembrie 2014 | 

Stimaţi concetăţeni aflaţi peste hotare,

Partidele care au fost la Guvernare în Republica Moldova până acum, v-au silit să plecaţi din ţară în căutarea unei şanse de a vă întreţine familiile. În 2009, copiii dvs. au ieşit în stradă împotriva regimului lui Voronin pentru că nu mai suportau un sistem care le îngrădea drepturile şi libertăţile în ţara lor.

Vroiau să rămână acasă, într-o ţară liberă, în care familiile lor, despărţite de 10–15 ani, să se poată reîntregi.

Au luptat pentru perspectiva reconstruirii uni stat de drept, unui stat european civilizat, în care drepturile fundamentale ale omului — dreptul la viaţă, dreptul la sănătate, dreptul la familie, dreptul la studii de calitate, dreptul la muncă, dreptul la odihnă, dreptul de a fi fericit în ţara ta să fie apărate şi asigurate de noua conducere proeuropeană pe care au adus-o în Parlament prin curajul lor de a face afront revenirii comuniştilor la putere.

Au trecut cinci ani de când ţara noastră a căzut în plasa unor falşi proeuropeni pe nume Vlad Filat şi Mihai Ghimpu, care, ghidaţi de fostul partener de scheme mafiote a familiei Voronin — Vlad Plahotniuc, au devenit complici la crimă împotriva cetăţenilor care şi-au pus speranţa în perspectiva de a rămâne sau de a reveni acasă. În acest răstimp, de cinci ani, au plecat din ţară peste 50 000 de tineri cu vârsta cuprinsă între 23 şi 25 de ani, adică au plecat cei care, în anii studenţiei, în 2009, i-au adus la guvernare pe Filat, Ghimpu, Leancă, Şalaru şi alţii.

Schimbarea până la capăt s-a produs, într-un timp record, doar în avantajul afacerilor petroliere ale lui Ghimpu, schimbarea până la capăt s-a oprit, asemenea trenurilor europene, în buzunarul lui Şalaru. Familiile lui Filat, Leancă, Palihovici, Lupu, Buliga ş.a. au devenit tot mai bogate, iar familiile cetăţenilor suportă o tot mai apăsătoare sărăcie şi umilinţă.

Partidele de la guvernare scot, din nou, sperietoarea falsă a unei alegeri geopolitice în această campanie. Parcursul european al RM este ireversibil. RM se află între două state cu guvernări europene. Nu există un alt pericol pentru familiile noastre, pentru ţara noastră, decât această Mafie creată şi menţinută de Voronin, Plahotniuc, Filat şi Ghimpu, de toţi “dodnii” şi “usatiucii” de serviciu.

Ţara noastră este în neagră mizerie din cauza unor conduceri profitoare de încrederea oamenilor, din cauza unor conduceri de oameni mici şi laşi care se ascund în spatele îndemnului de a-i vota pe ei pentru că partidele lor sunt pro-europene.

Stimaţi concetăţeni,

Nu există o altă bătălie în aceste alegeri decât Mafie sau Antimafie. Nu există o altă alegere pe care trebuie să o faceţi decât între laşitate şi ipocrizie, pe de o parte, şi curaj şi caracter, pe de altă parte.

Coloana a 5-a a Rusiei va reuşi să-şi facă mendrele în RM doar frânând procesul de integrare europeană şi numai dacă la conducerea RM vor reveni oameni şantajabili, oameni corupţi şi dependenţi de interese de grup şi de clanuri mafiote.

Ghimpu, Filat şi Leancă nu sunt liderii visului dvs. european, visului dvs. de a reveni acasă, ei sunt servitorii intereselor mafiote ale lui Plahotniuc, la fel, cum sunt chelnerii acestuia din cluburile lui de noapte.

În 30 noiembrie, mobilizaţi-vă cu toţii, dvs., aflaţi peste hotare şi transmiteţi rudelor rămase acasă să nu aleagă între ciuma partidelor de la guvernare şi holera partidelor de stânga, ci să dea votul pentru sănătatea noastră europeană şi civilizaţionistă, pentru unica alternativă în aceste alegeri — Mişcarea Populară Antimafie.

Mişcarea Populară Antimafie este unica şansă de a opri furturile, de a pedepsi fostele guvernări prin instaurarea Dictaturii Legii în ţara noastră, de a ne ridica ţara din umilinţă şi de a ne bucura de drepturile şi libertăţile noastre de care aceştia ne-au lipsit pentru sacii cu bani pe care-i duc în familiile lor, iar pe dvs. vă alungă din ţară şi vă ţin ostatici în străinătate.

Cea mai mare preocupare a partidelor din actualul Parlament este ca tribuna Mişcării Populare Antimafie să nu ajungă acolo, pentru că prezenţa Mişcării Populare Antimafie în Parlament va însemna pentru ei zile şi nopţi nedormite. A venit timpul ca dvs. să fiţi fericiţi, iar ei să nu poată dormi pentru nefericirea pe care au adus-o în casele şi familiile dvs.

Noi am reuşit, în aceşti patru ani de zile, să le facem viaţa publică amară şi să devenim o forţă politică veritabilă creată de jos în sus, printre dvs. Partidul Antimafie este pronunţat în şoaptă pe buzele oamenilor. Puterea noastră vine din inimile dvs. care bat pentru viitorul european al familiilor dvs. în ţara în care v-aţi născut.

Alegerea pentru hoţi înseamnă complicitate la crimă împotriva siguranţei familiilor dvs.

Între crimă şi pedeapsă — alegeţi pedeapsa în numele Legii RM şi a demnităţii de a deveni parte a familiei europene cu mâinile curate şi mândri de ţara noastră.

Pe 30 noiembrie, va bate ceasul dreptăţii. Fiecare vot pentru Mişcarea Populară Antimafie va scurta timpul revenirii dvs. acasă şi va întări şansa de a deveni un stat civilizat în familia europeană.

Sursa: www.antimafie.md