Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPCRM

Declaraţia Staff-ului electoral al PCRM cu privire la neprofesionalismul jurnaliştilor de la “Ziarul de gardă”

|versiune pentru tipar| PCRM, 3 octombrie 2014

Staff-ul electoral republican al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova îşi exprimă profunda dezamăgire în legătură cu neprofesionalismul jurnaliştilor de la “Ziarul de gardă” care pretinde a fi unul de top.

Lipsa de discernămînt, corectitudine şi responsabilitate de care dau dovadă ziariştii de la această publicaţie ne face să credem că aceştia activează pe piaţa media pentru a demonstra cum nu trebuie să fie făcut un ziar.

Astăzi, 3 octombrie, un pretins ziarist fără nume de la Ziarul de gardă a publicat o ştire în care se spune că în lista de candidaţi a PCRM există o persoană decedată.

Este o informaţie care are scopul de a denigra imaginea comuniştilor moldoveni şi de a manipula opinia publică or, pînă la această oră, lista candidaţilor nu a fost publicată. Cei de la Ziarul de gardă ar trebui să stie că listele se fac publice numai după înregistrarea concurentului electoral.

Solicităm scuzele administraţiei ziarului, public şi respectiv, scuzele de rigoare în adresa candidatului PCRM a cărui nume a fost denaturat. Apropo, în asa-numita ştire sînt două nume ale candidaţilor care au fost schimonosite de autor.

Staff-ul republican al PCRM
Sursa: www.pcrm.md