Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPCRM

Instanţa de judecată a constatat că Renato Usatîi minte!

|versiune pentru tipar| PCRM, 16 octombrie 2014

Astăzi, 16 octombrie a.c., judecătoria sectorului Buiucani a dat cîştig de cauză lui Vladimir Voronin, preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, în procesul intentat împotriva lui Renato Usatîi.

În cererea de chemare în judecată, Voronin a indicat că, în cadrul unor emisiuni televizate de la posturile Noroc TV şi Accent TV, pîrîtul, Renato Usatîii a operat cu informaţii care nu corespund adevărului şi constituie un atac la onoarea, demnitatea şi reputaţia sa.

Instanţa a decis ca pîrîtul, prin intermediul celor două posturi de televiziune, să dezmintă declaraţiile lansate anterior şi să vină cu scuzele de rigoare în adresa persoanei defăimate.

Pornind de la ideia că, scopul chemării în instanţă a lui Usatîi de către Vladimir Voronin este de a demonstra că proaspătul “politician” în mesajele sale utilizează informaţii care nu au nimic în comun cu realitatea, prejudiciul material simbolic solicitat de semnatarul cererii de chemare în judecată şi aprobat de instanţă este de 1 leu.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md