Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPCRM

Declaraţia Staff-ului electoral republican al PCRM cu privire la sistarea procesului de votare în baza Registrului Electronic

|versiune pentru tipar| PCRM, 30 noiembrie 2014 | 

Staff-ul electoral republican al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova îşi exprimă profunda îngrijorare în legătură cu întrerepurea procesului de vot în baza Registrului Electronic. Anterior, autoritatea electorală ne-a asigurat că acest mecanism va funcţiona fără probleme şi astfel, nu vor fi temei pentru a le acuza că au admis abateri de la normele legale şi au creat condiţii pentru fraudarea scrutinului parlamentar.

Atenţionăm cetăţenii că, procesul de vot continuă şi în aceste împrejurări. Important este să fie atenţi atunci cînd sînt verificate datele personale în listele de alegători.

Staff-ul electoral republican al PCRM atenţionează Comisia Electorală Centrală şi în special, preşedintele acesteia Iurie Ciocan, să nu se implice în jocuri politice care au scopul de a compromite şi falsifica alegerile. Totodată, membrii Comisiei Electorale Centrale trebuie să fie conştienţi, că pentru astfel de acţiuni, care pun la îndoială voinţa poprului de a-şi exprima liber voinţa, consecinţele sînt grave: pedeapsă penală.

Staff-ul electoral republican al PCRM
Sursa: www.pcrm.md