Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Moldovenii din Italia participă la Alegerea deschisă a candidaţilor PDM

|versiune pentru tipar| PDM, 28 septembrie 2014

Moldoveni stabiliţi cu traiul în Italia au venit în număr mare astăzi la secţiile de votare deschise de Partidul Democrat la Roma şi Padova, în cadrul Alegerii deschise a candidaţilor formaţiunii pentru lista parlamentară. Conform datelor Comisiei Electorale a PDM, până la ora 16.00 (ora locală), în Italia au votat peste 500 de persoane.

Oamenii care au venit la cele două secţii de votare au apreciat iniţiativa PDM de a le oferi posibilitatea să participe la luarea deciziei importante, cu privire la persoanele care vor fi delegate de partid în Parlament. “Vrem mai mult respect din partea politicienilor faţă de problemele oamenilor, iar această iniţiativă ne oferă posibilitatea să ne facem auziţi”, a spus una din votante.

“Prin aceste alegeri PDM arată că este diferit de celelalte partide. Noi arătăm în fapte, nu în vorbe, că opinia oamenilor pentru noi contează şi că noi vrem să facem o altfel de politică în Republica Moldova — o politică de tip european, care oferă mai multă putere de decizie oamenilor”, a declarat secretarul Comisiei Electorale a PDM, Eugen Nichiforciuc, care este responsabil cu organizarea Alegerii deschise din Italia.

Sportivul Constantin Ţuţu, multiplu campion mondial la lupte K1, care se află în aceste zile alături de PDM în Italia, a subliniat că este mândru să ridice în ring drapelul partidului de fiecare dată când are ocazia. “Avem multe motive să ne mândrim că suntem membri ai acestui partid. În PDM, cine munceşte şi se ţine de treabă este susţinut şi apreciat”, a punctat Ţuţu.

Sursa: www.pdm.md