Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Aproape 98 de mii de persoane au participat la alegerea deschisă a candidaţilor PDM pentru Parlament

|versiune pentru tipar| PDM, 28 septembrie 2014

Aproape 98 de mii de persoane au participat astăzi la alegerea deschisă a candidaţilor Partidului Democrat pentru Parlament. După închiderea secţiilor de votare, urnele de vot au fost sigilate şi urmează să fie aduse la Centrul de totalizare din Chişinău, pe care partidul l-a amenajat special pentru a permite colectarea rezultatelor.

“După încheierea votării la ora 20.00, toate urnele vor fi aduse la Chişinău de către preşedintele Comisiei electorale locale şi pe parcursul nopţii vor fi stocate la Centrul de totalizare a rezultatelor. Numărarea va începe luni, proces în care vom antrena cca 200 de observatori şi numărători din toate raioanele ţării. Am întreprins toate măsurile ca procesarea buletinelor să fie efectuată cu maximă corectitudine şi transparenţă”, a anunţat preşedintele Comisiei Electorale a PDM, Sergiu Sîrbu.

Amintim că pentru desfăşurarea alegerilor din 28 septembrie, au fost create 42 de secţii de votare ale PDM în toate raioaneleţării şi 2 secţii de votare în Italia. În baza rezultatelor votării deschise, Partidul Democrat va forma lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Sursa: www.pdm.md