Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

PDM: Noi ascultăm ce sarcini pun oamenii în faţa viitoarei guvernări!

|versiune pentru tipar| PDM, 13 octombrie 2014 | 

Partidul Democrat din Moldova intră în campania electorală printr-o nouă acţiune inedită. Prima acţiune a PDM în calitate de concurent electoral este o consultare naţională cu cetăţenii, cu privire la problemele cu adevărat importante pentru cetăţeni.

Anunţul a fost făcut astăzi, de către liderul PDM Marian Lupu, în cadrul unei conferinţe de presă. “Vom verifica programul nostru electoral prin consultare directă cu cetăţenii, întrebând părerea lor despre măsurile noastre. Vrem să ştim exact ce sarcini pun oamenii în faţa viitoarei guvernări. În baza părerilor pe care oamenii ni le vor transmite, noi vom definitiva Platforma electorală care va sta la baza Programului de guvernare”, a declarat preşedintele PDM.

Astfel, în cadrul acestei ample consultări naţionale, cetăţenii sunt îndemnaţi să îşi exprime părerile cu privire la situaţia familiilor, nivelul de trai şi la măsurile PDM pentru întregirea familiilor.

Despre acestea, democraţii vor discuta deschis cu oamenii din oraşele şi satele Moldovei, în cadrul turneului în care se pornesc mâine. “Expresul Vocea Moldovei a fost un succes. De mâine, PDM porneşte iar la drum — dar într-un nou format. Vom merge aşa cum nu a mai facut-o nimeni prin toate oraşele şi satele Moldovei, anume pentru a asculta de oameni, pentru a le spune ce am realizat pentru dânşii şi ce trebuie să facem mai departe”, a spus Marian Lupu.

Marian Lupu a dat asigurări că PDM va face o campanie electorală deschisă şi onestă. “Ne punem scopul să surprindem, dar pozitiv — prin iniţiative curajoase care să aducă folos oamenilor din Moldova, nu prin atacuri murdare la adresa altor concurenţi”, a conchis Marian Lupu.

Precizăm că PDM a fost înregistrat oficial în competiţia electorală şi ocupă poziţia 1 pe buletinele de vot.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md