Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Viceprim-ministrul, ministrul Economiei Andrian Candu a explicat astăzi care va fi funcţia sa în perioada electorală

|versiune pentru tipar| PDM, 17 octombrie 2014

La moment, Andrian Candu va rămâne viceprim-ministru şi ministru al Economiei, pentru a putea îndeplini responsabilităţile importante faţă de populaţie, ce îi revin personal înaintea sezonului rece. Ulterior, el se va alătura echipei PDM în campania electorală, ca şi candidat pe lista partidului.

“Este nevoie de consolidarea instituţională la minister. Suntem în pragul iernii când trebuie să asigurăm căldură tuturor cetăţenilor în casele lor. Iau în considerare situaţia în economie şi în comerţul cu alte state, diversificarea pieţelor şi ajutoarele care trebuie să le acordăm”, a motivat Andrian Candu decizia.

Astfel, ministrul care a fost propus şi candidat al Partidului Democrat pentru Parlament, va incepe campania electorala după degrevarea din funcţie.

“In urma discuţiei cu reprezentanţii conducerii Partidului Democrat, am luat decizia să depun cererea şi să solicit partidului să fiu retras temporar de pe lista. Este vorba de o retragerea temporară ca să finalizez mai multe proiecte la minister, ca ulterior să revin pe listă şi să fiu cu echipa în electorală”, a declarat Andrian Candu.

Sursa: www.pdm.md