Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Partidul Democrat a ajuns la Basarabeasca: vom lupta cu sărăcia, iar cei plecaţi peste hotare vor reveni acasă

|versiune pentru tipar| PDM, 19 octombrie 2014

Dezvoltarea sectorului serviciilor sociale, dar şi modernizare infrastructurii sunt printre principalele obiective pe care trebuie să le realizeze autorităţile ţării noastre. De această părere sunt reprezentanţii Partidului Democrat, care au participat la o discuţie cu locuitorii raionului Basarabeasca, în cadrul Expresului PDM.

Ministrul degrevat al Muncii, Valentina Buliga, a vizitat piaţa din oraşul Basarabeasca, unde a discutat cu oamenii. “Partidul Democrat şi în continuare va lupta cu sărăcia, va face tot posibilul ca vaniturile familiilor să fie sigure şi stabile. Vom continua să promovăm poltici de susţinirea a tinerilor familii şi cei care au plecat să se întoarcă acasă”, a declarat Valentina Buliga.

Pe lângă majorarea pensiilor şi salariilor, localnicii au invocat şi necesitatea reparaţiei drumurilor locale. Reprezentanţii autorităţilor raionale, dar şi localnicii au salutat decizia democraţilor de a discuta cu ei la faţa locului. “Este una dintre cele mai puternici echipe, celelalte rămân în urmă”, a spus o localnică.

“Noi vedem că aceste întâlniri au un efect mare. Despre acest lucru se discută prin toate satele. Pentru prima data în Moldova, inclusiv în raionul Basarabească, noi avem întâlniri atât de sincere”, a menţionat reşedintele raionului Basarabeasca, Nicolai Ghendighilean.

În cadrul Expresului PDM, democraţii vizitează localităţile din ţară şi vorbesc cu oamenii despre problemele şi dorinţele lor, ca să definitiveze programul electoral al formaţiunii.

Sursa: www.pdm.md