Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Marian Lupu: Moldova va deveni o ţară europeană atunci când va avea o infrastructură şi o economie bine dezvoltate

|versiune pentru tipar| PDM, 19 octombrie 2014

Republica Moldova trebuie să aibă o relaţie de prietenie atât cu Occidentul, cât şi cu Rusia. Declaraţia a fost făcută de liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, în cadrul unui forum de informare, care a avut loc în raionul Cimişlia. Preşedintele PDM a declarat că Moldova va deveni o ţară europeană atunci când va avea o infrastructură şi o economie bine dezvoltate.

Totodată, el a spus că formaţiunea sa se află într-un dialog permanent cu alegătorii: “Oamenii înţeleg şi apreciază această comunicare foarte apropiată. Le spunem deschis şi sincer că avem şi mai multe lucruri de făcut împreună, dar totodată ascultăm şi vocea oamenilor din ţara nostră. Stăm la sfat cu ei.”

“Republica Moldova are nevoie de consens naţional. Moldova are nevoie de demolarea baricadelor astea care ne împărţesc pe noi în două. Într-ai noştri şi într-ai voştri. Noi trebuie să fim ţară unită”, a spus preşedintele de onoare al formaţiunii, Dumitru Diacov.

În cadrul Forumului, 900 de oameni au intrat în rândurile PDM şi şi-au primit carnete de partid.

Fruntaşii Partidului Democrat s-au întâlnit şi cu alegătorii din satul Gura Galbenei, din Cimişlia. “Vrem ca să fie bine în ţară, ca să avem salariul bun şi copii să înveţe, să nu fie închise şcolile (…). De la politicieni aştept viaţa mai decentă, mai frumoasă ca să mărească pensiile”, au spus locuitorii din Gura Galbenii în dscuţiile cu liderii democraţi.

Sursa: www.pdm.md