Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Pavel Filip la fabrica Bucuria: Lucrătorii din Moldova sunt oameni de toată isprava

|versiune pentru tipar| PDM, 20 octombrie 2014

Preşedintele Organizaţiei Municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru degrevat al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a avut parte, astăzi, de o întâlnire emoţionantă. În cadrul campaniei de consultare cu cetăţenii, pe care PDM o desfăşoară în această perioadă, Pavel Filip a vizitat fabrica de bomboane “Bucuria”, acolo unde şi-a început cariera profesională.

Oficialul a ţinut să vitizeze sălile de producţie pentru a vedea schimbările care au avut loc la întreprindere şi pentru a discuta cu muncitorii despre grijile şi nevoile lor. Olga Căluş a lucrat anterior cu democratul şi de atunci a rămas cu un loc de muncă stabil la fabrica Bucuria. “Până a veni Pavel Filip la cîrma fabricii se lucra în săptămîni incomplete, iar salariile erau mici. Datorită managementului eficient în scurt timp volumele de producţie şi vânzări s-au dublat, iar fabrica a început să lucreze la o capacitate sporită, lucru pe care oamenii l-au simţit în buzunarele lor. Ne dorim acelaşi management şi la nivel de ţară”, a spus angajata.

Pavel Filip a declarat că îşi aminteşte cu emoţii pozitive de cei 17 ani lucraţi la fabrică, alături de oameni harnici şi de nădejde.

La întrevedere a participat şi preşedintele Organizaţiei Municipale a Femeilor democrate, Monica Babuc, ministru degrevat al Culturii. Ea a menţionat că fabrica “Bucuria” este o carte de vizită a ţării, iar produsele cu această marcă îmbină calitatea, preţul rezonabil şi tendinţa spre un mediu sănătos de viaţă. “Ne trebuie astfel de fabrici, ne trebuie o industrie în creştere pentru a face din Chişinău o capitală puternică a Republicii Moldova. Vrem un Chişinău care să fie deja un reper european în industrie, în servicii şi în cultură, o capitală care să atragă investiţii, care să atragă tinerii care vor să treacă cu traiul aici”, a accentuat Monica Babuc.

Sursa: www.pdm.md