Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

PDM e deschis să primească suportul celor care înţeleg să-şi unească forţele în alegerile de pe 30 noiembrie 2014

|versiune pentru tipar| PDM, 21 octombrie 2014 | 

Într-un apel video către forţele politice şi oamenii cu autoritate din societate, preşedintele PDM, Marian Lupu, lansează chemarea: “Fiţi aliaţii noştri acum şi după alegeri, dacă aveţi aceeaşi convingere că trebuie să apărăm ţara de extremism şi să creştem Moldova”!

Liderul democrat menţionează că “suntem diferiţi, dar suntem cu toţii cetăţeni ai Moldovei, şi pentru Moldova. Veniţi în Partidul Democrat! Sau veniţi alături de noi, cum veţi considera că e mai bine! Oamenii vor alege pe 30 noiembrie! Alegerea lor va fi clară, liberă, corectă. Haideţi să nu creăm confuzii prin zarvă electorală, să nu risipim voturile, ideile, oamenii de calitate. Să fim împreună pentru Moldova!”

Apelul Preşedintelui PDM, plasat pe site-ul personal şi pe pagina WEB a formaţiunii, se adresează, în special, partidelor mai mici şi are drept scop consolidarea clasei politice şi scurtarea buletinului de vot, simplificarea alegerii pentru cetăţeni în scrutinul parlamentar de pe 30 noiembrie 2014.

“Rezultatul acestei campanii electorale contează pentru ţară, pentru ziua de mâine a fiecărui om din Moldova. Vrem cu toţii un viitor sigur, paşnic şi mai prosper. Iată de ce trebuie să adunăm la un loc voturile care susţin dezvoltarea ţării, să nu le pierdem, să nu le risipim. În caz contrar este un risc mare — să câştige extremiştii de toate felurile, să ne pomenim în conflicte interne şi degradare, în loc de dezvoltare”, se arată în apelul pe care liderul PDM îl face pentru unitatea oamenilor şi partidelor din Moldova împotriva sărăciei, nedreptăţii, extremismului şi războiului.

Sursa: www.pdm.md