Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Preşedintele PDM Marian Lupu l-a felicitat pe vicepremierul Andrian Candu, ministru al Economiei, pentru că a reuşit să îi convingă pe petrolişti să scadă preţul la combustibili

|versiune pentru tipar| PDM, 23 octombrie 2014

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, liderul democrat a transmis un scurt mesaj de felicitare către colegul său de partid pentru modul în care democratul a dus negocierile cu reprezentanţii companiilor petroliere din ţara noastră, pentru a scădea preţurile în benzinării.

“Unii spun că reducerea e cam mică. Aş fi de acord. Dar, într-o economie de piaţă, fără a avea pârghii, doar cu argumente, nu e uşor să convingi pe cineva să scadă preţurile. Şi Andrian Candu a reuşit! Iar această mică reducere înseamnă o mare economie la nivel de ţară, pentru întreprinderile de transport, agricultori şi chiar la nivelul unei familii. Mă bucur când reprezentanţii PDM demonstrează că preţurile pot fi date şi în jos, căci şi aceasta e necesar ca să CREŞTEM MOLDOVA! Încă o dată, bravo Andrian Candu!”, a scris Lupu.

Democraţii se află în această perioadă, la bordul Expresului Democrat, în satele şi oraşele ţării — unde se consultă cu cetăţenii inclusiv cu privire la ce poate fi făcut pentru a creşte nivelul de trai al familiilor, care nu se ajung cu banii de la lună la lună.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md