Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Democraţii, în dialog direct cu Chişinăuenii

|versiune pentru tipar| PDM, 26 octombrie 2014

Locuitorii din Chişinău au la dispoziţie o nouă modalitate de a discuta direct cu reprezentanţii Partidului Democrat din Moldova. Duminică, 26 octombrie, în toate sectoarele capitalei au fost instalate corturi ale PDM. Membrii aripii de tineret a democraţilor vor împărţi trecătorilor materiale informative, iar chişinăuenii vor putea transmite părerile lor despre ce trebuie făcut cu prioritate de către parlamentari.

Startul campaniei de informare şi consultare populară a fost dat de preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru degrevat al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor.

“Este foarte important ca oamenii să cunoască ce reprezintă Partidul Democrat şi care sunt obiectivele sale pentru viitorul mandat în Parlament, dar şi mai important e să ascultăm ce aşteaptă cetăţenii de la noi. Întrebările şi sugestiile acumulate vor fi luate în calcul la definitivarea platformei electorale a Partidului Democrat”, a declarat Pavel Filip.

În total au fost constituite 12 echipe mobile care vor activa până la sfârşitul campaniei electorale. Democraţii şi-au propus să discute cu cât mai mulţi locuitori ai Capitalei, pentru a colecta cât mai multe opinii despre măsurile necesare pentru creşterea Moldovei — obiectiv asumat de către PDM.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md