Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

PDM va atrage investiţii în economie ca să ofere locuri de muncă pentru revenirea moldovenilor de peste hotare

|versiune pentru tipar| PDM, 27 octombrie 2014

PDM va lucra pentru a atrage cât mai mulţi investitori în toate ramurile economiei Moldovei, ca să ofere noi locuri de muncă în următorii ani şi să creeze condiţii pentru concetăţenii noştri să revină acasă. Despre măsurile Partidului Democrat care au ca scop reintregirea familiilor a vorbit preşedintele PDM, Marian Lupu, în cadrul întâlnirii electorale a democraţilor cu angajaţii din domeniul aviaţiei civile.

“Fiecare dintre noi ştie pe cineva care lucrează peste hotare sau se gândeşte să plece. Nu vrem să ajungem o ţară de familii dezbinate”, a afirmat Marian Lupu.

“Dezvoltăm aviaţia, aducem companii pe piaţă ca să creăm condiţii moldovenilor să poată veni acasă mai frecvent, la familii”, a declarat ministrul degrevat al Transporturilor, Vasile Botnari, în cadrul întrevederii electorale a democraţilor cu angajaţii din domeniul aviaţiei civile.

Întâlnirile democraţilor cu alegătorii se desfăşoară în cadrul unei campanii denumită Expresul PDM. Aceasta presupune consultări cu cetăţenii despre măsurile care necesită a fi întreprinse pentru asigurarea bunăstării populaţiei.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md