Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

PDM: reţeaua #PRIETENI.MD este o iniţiativă a susţinătorilor noştri şi un prim exemplu de voluntariat în politica moldovenească!

|versiune pentru tipar| PDM, 28 octombrie 2014

PDM salută înfiinţarea unei noi comunităţi a voluntarilor din Republica Moldova, prin lansarea platformei online www.prieteni.md. PDM susţine şi încurajează astfel de iniţiative, prin care cei care doresc să se implice o pot face, devenind o voce mai puternică în societate. Ne bucurăm că astfel de comunităţi, care se formează din dorinţa de implicare a tinerilor şi a oamenilor activi din ţară, ajung să sprijine mesajul PDM: Creştem Moldova!

PDM încurajează prieteni.md să devină o comunitate cât mai influentă în mediul online şi un adevărat brand al unei generaţii responsabile şi implicate.

Precizăm că astăzi, 28 octombrie curent, un grup de tineri moldoveni a lansat o platformă online care îşi propune să dezbată şi să promoveze soluţiile pentru creşterea Moldovei, devenind un loc de întâlnire pentru toţi cei preocupaţi de viitorul ţării. Tinerii au organizat un flash-mob, care a început cu un dans individual şi a crescut până la o horă adevărată în faţa Arcului de Triumf, chiar în inima capitalei. Mai multe informaţii: www.prieteni.md

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md