Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Organizaţia municipală Chişinău a Partidului Democrat primeşte tot mai multe cereri de aderare

|versiune pentru tipar| PDM, 2 noiembrie 2014

Organizaţia municipală Chişinău a Partidului Democrat primeşte tot mai multe cereri de aderare, din partea celor care doresc să pună umărul, alături de formaţiune, la creşterea Moldovei.

Peste 800 de locuitori ai comunei Băcioi, municipiul Chişinău, au primit de la preşedintele Marian Lupu carnetele de membri de partid, în cadrul unui forum al PDM.

“Toate ideile noastre de dezvoltare a satelor şi oraşelor vin în interesul cetăţenilor, sunt realiste şi bine calculate. Programul economic şi social al Partidului Democrat se referă la crearea locurilor de muncă bine plătite, angajarea tinerilor specialişti, cu plata din bugetul de stat a contribuţiilor sociale în primii trei ani, schimbarea sistemului de indexare a pensiilor, pentru a oferi un procent mult mai înalt celor cu pensiile sub minimul de existenţă”, a declarat Marian Lupu.

Preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, ministru degrevat al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a menţionat că Partidul Democrat pune accent pe lucrurile care unesc societatea. “Noi trebuie să dezvoltăm economic Republica Moldova, pentru a uni toţi cetăţenii, indiferent de limba pe care o vorbesc sau drept cine se identifică ca naţionalitate. Un rezultat bun la alegerile din 30 noiembrie ne va oferi şansa să realizăm obiectivele noastre: familii şi femei respectate, locuri de muncă şi bunăstare cetăţenilor. Suntem numărul unu în buletinul de vot şi vom fi forţa politică numărul unu în Republica Moldova, care va face viaţa cetăţenilor mai bună”, a spus Pavel Filip.

La forumul PDM a participat şi campionul mondial K1, Constantin Ţuţu, originar din comuna Băcioi. El şi-a îndemnat consătenii să susţină echipa din care şi el face parte. “Când am venit în Partidul Democrat eram puternic doar fizic, acum am devenit de două ori mai puternic. Sper că în Băcioi şi în toată Republica Moldova cetăţenii vor avea un viitor mai bun şi, de aceea, vă îndemn să susţineţi echipa democrată şi să contribuiţi la creşterea Moldovei”, s-a adresat candidatul PDM către cei prezenţi.

Democraţii au fost susţinuţi din sală şi de către una dintre familiile pe care liderul Marian Lupu a ajutat-o, atunci când le-a fost greu. Bunica celor doi copii din Băcioi, cărora liderul PDM le-a construit o casă nouă, a dorit să fie alături de democraţi.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md