Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Pavel Filip, de la fabrica de pâine “Franzeluţa”: Vom avea mai multe fabrici de succes în Moldova

|versiune pentru tipar| PDM, 3 noiembrie 2014

“În economia de piaţă urmează a fi aplicat un alt model de susţinere socială a populaţiei, în aşa mod, ca ajutorul să ajungă la cei care au cea mai mare nevoie de el”, a răspuns preşedintele Organizaţiei Municipale PDM Chişinău, Pavel Filip, la întrebarea unui angajat al combinatului de panificaţie “Franzeluţa” referitor la cine va acoperi pe viitor cheltuielile pentru producerea pâinii sociale.

Discuţia a purtat un caracter interactiv, iar angajaţii fabricii s-au arătat interesaţi de măsurile cuprinse în programul electoral al PDM. Pavel Filip a oferit răspunsurile aşteptate, explicând prin exemple concrete cum va realize PDM creşterea Moldovei, a economiei şi a nivelului de trai pentru fiecare familie. “Avem nevoie de mai multe fabrici în Moldova, de fabrici de succes cum este Franzeluţa. În astfel de întreprinderi se poate prelucra producţia noastră agricolă. Susţinem investiţiile în modernizarea fabricilor noastre, numai având o producere viabilă vom avea o economie prosperă”, a punctat Pavel Filip. Liderul democrat a specificat că urmează a fi stabilit un sistem fiscal simplu şi transparent.

Pavel Filip a menţionat că toate aceste soluţii se conţin în programul economic al PDM, care are şi echipa de profesionişti capabilă să-l implementeze — din Parlament şi din Guvern.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md