Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

PDM promovează stabilitatea şi buna înţelegere în societate

|versiune pentru tipar| PDM, 6 noiembrie 2014

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a purtat astăzi o discuţie interactivă cu angajaţii Casei Presei, răspunzând la mai multe întrebări ce ţin de platforma electorală a formaţiunii şi căile pe care aceasta îşi propune să atingă obiectivele enunţate.

Democratul a subliniat că PDM este un partid al echilibrului, care promovează pacea, conlucrarea şi buna înţelegere în societate. “Ne aflăm la un drum de răscruce şi este foarte important ca pe 30 noiembrie cetăţenii să facă o alegere corectă pentru asigurarea viitorului prosper al ţării. În prezent, în Moldova sunt realizate mai multe proiecte sociale din granturi europene şi americane, dar pentru continuarea acestora este nevoie de stabilitate politică”, a menţionat Dumitru Diacov. Potrivit lui, nu putem oscila mereu între Est şi Vest, nu putem schimba cursul politicii externe a ţării la fiecare patru ani, pentru că preţul acestor clătinări este mult prea mare.

Răspunzând la întrebarea cu cine ar putea face alianţă Partidul Democrat în viitorul Parlament, Dumitru Diacov a spus că formaţiunea pe care o reprezintă îşi doreşte o coaliţie cu partidele care promovează valorile democratice şi un nivel de viaţă mai bun pentru cetăţeni. “Miracole nu există. Pentru a avea bani pentru acoperirea necesităţilor sociale, pentru majorarea pensiilor şi salariilor, avem nevoie de bani în buget, iar pentru ca aceştia să vină de un sistem fiscal transparent, fără birocraţie şi corupţie, de stabilitate şi reguli clare de activitate”, a concretizat democratul.

Întrevederea de astăzi se înscrie în campania de consultare şi comunicare cu cetăţenii desfăşurată de Partidul Democrat pe întreg teritoriul ţării.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md