Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi şi-au lansat noul site: “Veniţi alături de PDM, noi avem o echipă super!”

|versiune pentru tipar| PDM, 7 noiembrie 2014 | 

Tinerii din Partidul Democrat au lansat astăzi, 7 noiembrie a.c., o nouă platformă de comunicare publică pe www.td.md. Prezentarea a avut loc la o Cafenea Politică, invitatul căreia a fost liderul PDM, Marian Lupu.

“De pe noul site al Tineretului Democrat ne-am propus să lansăm cele mai interesante proiecte şi iniţiative pentru creşterea Moldovei. Suntem online pe www.td.md pentru a oferi o o voce mai puternică generaţiei tinere din Moldova, pentru a le spune tinerilor moldoveni că PDM este singurul partid care se preocupă cu adevărat de viitorul lor. Prin intermediul acestei platforme vom face conexiunea cu cei de la nord şi cei de la sud ca să fim cât mai uniţi”, a declarat un tânăr democrat, Dragoş Guja.

Marian Lupu i-a felicitat pe tineri pentru lansarea noii platforme de comunicare pe www.td.md şi i-a îndemnat să nu stea deoparte, ci să vină să pună umărul pentru a fi parte din viitorul ţării. “Voi toţi aveţi un rol extrem de important în echipa PDM. Voi vă faceţi vocea şi părerile auzite cel mai puternic, pe internet, în mediile studenţeşti, printre prieteni. Sfatul meu este să continuaţi să vă exprimaţi liber părerile, folosind acest drept pe care îl aveţi şi pe care noi o să îl apărăm mereu”, a menţionat preşedintele Partidului Democrat.

Marian Lupu s-a interesat de posibilităţile interactive oferite de noul site şi a venit cu o sugestie către tineri. “Cunosc că tinerii sunt foarte activi în online. M-am convins că www.td.md este o platformă de comunicare interactivă, prin intermediul căreia veţi putea comunica cu toţi tinerii din ţară, nu doar cu membri ai PDM. Luaţi în serios părerile celor care intră în dialog cu voi. Notaţi ideile bune şi puneţi-le în aplicare! Nu uitaţi că suntem partidul care ascultă de oameni!”, le-a sugerat tinerilor democraţi preşedintele partidului.

Tinerii au spus, în replică, că au identificat mai multe propuneri, chiar în Platforma electorală a PDM, prin care tinerii sunt încurajaţi să-şi facă un rost acasă, în Moldova.

“Noi credem în soluţiile PDM şi vrem să punem umărul, să creştem Moldova! Îi aşteptăm pe toţii tinerii în PDM, fiindcă vor găsi aici o echipă super, îşi vor face prieteni şi vor avea ocazia să aibă un cuvânt de spus în faţa conducerii ţării”, a spus, la rândul său tânăra democrată Iana Negruţa, care este imaginea site-ului www.td.md. “Sunt mândră de echipa tinerilor democraţi. M-am bucurat că imaginea mea va face parte din grafica noului site”, a dăugat ea.

Cele mai noi informaţii despre activitatea tinerilor din Moldova şi a PDM pot fi urmărite de acum pe noul site al Organizaţiei de tineret a formaţiunii, care poate fi accesat la www.td.md.

Sursa: www.pdm.md