Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Pavel Filip către angajaţii Poştei: PDM susţine proiectele care cresc economia, confortul cetăţeanului şi numărul locurilor de muncă

|versiune pentru tipar| PDM, 10 noiembrie 2014

Modernizarea serviciilor poştale reprezintă un exemplu concret de activitate economică eficientă, în pas cu timpul şi în beneficiul cetăţeanului, pe care PDM o susţine. ÎS “Poşta Moldovei” a parcurs cu succes calea de la transportul de scrisori şi colete la implementarea serviciului de curierat rapid, a transferurilor băneşti şi a serviciilor bancare. Despre aceasta a vorbit la întrevederea cu angajaţii ÎS “Poşta Moldovei” preşedintele Organizaţiei municipale PDM Chişinău, Pavel Filip.

Ministrul degrevat al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor a menţionat că este important ca reformele începute în această instituţie să fie continuate. “PDM susţine proiectele inovative care cresc confortul cetăţeanului, asigură locuri de muncă şi dezvoltă o economie viabilă şi competitivă”, a spus Pavel Filip.

Acesta a precizat că reacţia cetăţenilor confirmă corectitudinea cursului ales. În decurs de numai o lună de la lansarea transferurilor băneşti din Italia la un comision redus, de 5 euro, pentru fiecare mie de euro transferată, au fost efectuate transferuri în sumă de peste 200 de mii de euro. “În curând astfel de transferuri sigure şi comode vor fi realizate cu România, Spania, Portugalia, Polonia şi Israel”, a concretizat Pavel Filip.

El a specificat că în activitatea sa de ministru TIC întotdeauna s-a raportat la nevoile cetăţenilor. Din acest considerent, de la 1 ianuarie anul viitor va fi lansat un alt proiect pilot de perspectivă de prestare a serviciilor bancare de către oficiile poştale din municipiile Chişinău şi Bălţi.

Angajaţii Poştei Moldovei s-au arătat satisfăcuţi de modernizarea serviciilor care are loc în ultimul timp la întreprinderea lor, exprimându-şi speranţa că acest fapt se va răsfrânge şi asupra salariilor angajaţilor din domeniu. “Nu există o altă cale de supravieţuire în economia de piaţă decât a fi în pas cu timpul, a oferi servicii de calitate şi la un preţ redus”, a afirmat unul dintre angajaţii întreprinderii.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md