Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Octavian Bodişteanu: sportivii de performanţă ai Moldovei susţin PDM

|versiune pentru tipar| PDM, 13 noiembrie 2014 | 

Un grup numeros, format din sportivi de performanţă din Republica Moldova, în funte cu ministrul Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu, s-a alăturat astăzi echipei Partidului Democrat.

Noii membri ai PDM sunt sportivi care reprezentă cu succes ţara pe arene internaţionale, medaliaţi ai campionatelor mondiale şi europene. Ei au declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că se alătură Partidului Democrat, pe care îl văd învingător în alegerile din 30 noiembrie, un partid de viitor şi un partid care se preocupă de problemele tinerilor.

“Reprezent interesele tinerilor şi sportivilor, iar în calitatea mea de ministru văd necesitatea asigurării continuităţii proiectelor demarate în acest domeniu. Pentru aceasta, este nevoie de un partid de încredere în conducerea ţării, este nevoie de Partidul Democrat”, a motivat Octavian Bodişteanu decizia sa de a se alătura echipei PDM.

“Am alături de mine mai mulţi sportivi din Moldova. În plus, avem coechipieri în SUA, Canada, Germania, care au declarat că vin cu noi. Suntem cu toţii decişi să sprijinim Partidul Democrat în alegerile din 30 noiembrie”, a declarat Octavian Bodişteanu, şi el fost campion naţional şi internaţional la lupte libere.

Potrivit sportivilor, multiplele proiecte realizate de Partidul Democrat pentru creşterea Moldovei, inclusiv prin contribuţia la dezvoltarea sportului şi susţinerea tinerilor, i-a convins să facă pasul de a se alătura PDM. “Vedem în PDM un partid puternic, care în aceste alegeri va înregistra victorie”, a afirmat Oleg Sîrghi, dublu campion european la haltere şi, de astăzi, membru al PDM.

“Aderăm la PDM din convingere. Sunt o echipă de încredere”, a adăugat Veaceslav Bulai, vicepreşedintele Federaţiei de Rugby.

Tot mai mulţi oameni din întreaga ţară s-au alăturat Partidului Democrat, aceasta fiind o dovadă a seriozităţii PDM şi a planului său pentru creşterea Moldovei.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md