Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi din Chişinău îşi îndeamnă semenii să iasă la vot

|versiune pentru tipar| PDM, 25 noiembrie 2014 | 

Peste o sută de membri ai aripii de tineret a Organizaţiei PDM Chişinău au participat marţi, 25 noiembrie, la un flashmob menit să încurajeze participarea tinerilor la vot.

Aceştia s-au adunat în centrul capitalei şi au dansat pe ritmuri de stomp, fiind asistaţi şi de o echipă de dansatori profesionişti. Acţiunea intitulată “Go to vote” a durat o jumătate de oră şi a atras privirile a zeci de curioşi.

Potrivit liderului tineretului democrat din Chişinău, Igor Usturoi, ultimele scrutine desfăşurate în ţara noastră au demonstrat o prezenţă scăzută la vot, în special a tinerilor. “Votul este, în egală măsură, un drept şi o obligaţie cetăţenească. De modul cum ne vom implica, depinde cum va arăta viitorul Republicii Moldova. Chemăm toţi tinerii să iasă la vot duminică, să aleagă un viitor sigur şi european”, a declarat Igor Usturoi.

La finalul acţiunii, tinerii au scandat lozinca Organzaţiei municipale — “Chişinău nu uita, PDM e şansa ta” şi au împărţit materiale informative cu oferta electorală a Partidului Democrat.

Serviciul de Presă al PDM
Sursa: www.pdm.md