Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Prietenii Moldovei îndeamnă tinerii să vină la votare pe 30 noiembrie şi să suţină PDM

|versiune pentru tipar| PDM, 26 noiembrie 2014

Prietenii Moldovei, platforma prin care tinerii şi-au făcut auzită vocea în societate au anunţat astăzi, în cadrul unui flashmob de mobilizare organizat în centrul capitalei, că susţin Partidul Democrat din Moldova. Tinerii au improvizat sigla PDM în faţa scenei din Piaţa Marii Adunări Naţionale şi şi-au dat întâlnire diseara în inima Chişinăului, la Zilele brâului moldovenesc.

“Diseară, ne dăm întâlnire din nou, aici, La ora 18:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, vor avea loc două concerte extraordinare, cu artişti din toată lumea. Zilele Brâului Moldovenesc sunt organizate de către Partidul Democrat, iar în public vor fi toţi prietenii noştri. Azi şi mâine ne distrăm, iar duminică votăm! Şi votăm cu PDM”, a declarat iniţiatorul platformei Prieteni.md, Alexandru Cauia.

Prietenii Moldovei au mai spus că au făcut flash-mobul de azi pentru a-i îndemna pe toţi tinerii din ţara noastră să vină la vot pe 30 noiembrie şi să suţină un partid puternic, care va asigura un viitor european ţării. “Noi toţi susţinem PDM, iar mesajul nostru pentru toţi tinerii să facă la fel. PDM este alegerea corectă, este alegerea prezentului, iată de ce spunem că trebuie să ne mobilizăm, să apărăm democraţia, să votăm pentru viitorul nostru, pentru fiecare dintre noi”, a adăugat Alexandru Cauia.

Platforma “Prietenii Moldovei” e o comunitate care s-a dezvoltat extraordinar în ultimele săptămâni, ajungând la 5 mii de membri.

Serviciul de Presă al PDM
Sursa: www.pdm.md