Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Mii de oameni sunt alături de PDM: Zilele Brâului moldovenesc continuă!

|versiune pentru tipar| PDM, 27 noiembrie 2014

Mii de oameni şi-au dat întâlnire aseară, în centrul Chişinăului, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la primul concert extraordinar organizat de către Partidul Democrat din Moldova, cu ocazia Zilelor Brâului Moldovenesc.

În faţa moldovenilor au urcat, pe rând, artişti internaţionali, printre care Toto Cutugno, Ştefan Bănică Junior, Smiley, Holograf, Chris Norman, Francesco Napoli şi Anastasia Lazariuc. Ei au fost alături de democraţi şi de miile de oameni veniţi în centrul Capitalei, în ciuda frigului de afară.

Democraţii au salutat vedetele internaţionale printr-un gest deja devenit tradiţional, oferindu-le un brâu moldovenesc, simbolul naţional pe care PDM îl promovează în această campanie dedicată familiilor din întreaga ţară.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, i-a oferit brâul nostru tradiţional interpretului din Italia, Toto Cutugno, care l-a primit cu bucurie.

“Acest simbol a ajuns şi la oameni politici cu greutate din întreaga lume. Mă bucur că şi vedete de talie mondială vor duce în acest mod mesajul despre tradiţiile moldoveneşti în Europa”, a spus liderul PDM.

Marian Lupu a salutat de pe scenă familiile, tinerii, pe toţi cei care au venit în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a fi împreună cu PDM. “Azi vrem sa fie o sarbătoare a tradiţiilor noastre, a ţării noastre. Aceste tradiţii au ţinut ţara unită. Avem rădăcini puternice, prieteni, şi e timpul să dovedim forţa poporului nostru. Pe 30 noiembrie, îi oprim pe cei care ne ameninţă ţara! Cu un vot pentru Partidul Democrat, protejăm familiile din Moldova”, a fost îndemnul liderului democrat, primit cu aplauze de miile de moldoveni din PMAN.

“Noi, democraţii, ne dorim în Moldova aceleaşi lucuri ca şi voi: locuri de muncă mai bine plătite, familii ocrotite şi femei respectate. Vă mulţumesc pentru că sunteţi aici, rămâneţi alături de noi — astă seară, la concert, şi duminică, la vot!”, a adăugat Marian Lupu.

Zilele Brâului moldovenesc continuă în această seară, cu un nou spectacol grandios. Pentru prima dată, artiştii Filip Kirkorov, Laima Vaikule, Nicolai Baskov şi Maxim Galkin vor urca pe aceeaşi scenă, într-un spectacol prezentat de celebrul Andrei Malahov, cu începere de la ora 18.00, în PMAN.

Sursa: www.pdm.md