Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

La Zilele Braului moldovenesc, vedete internationale i-au indemnat pe moldoveni sa voteze PDM

|versiune pentru tipar| PDM, 28 noiembrie 2014

Pentru a doua seară consecutiv, mii de oameni au venit în Piaţa Marii Adunări Naţionale alături de Partidul Democrat. Zilele Brâului Moldovenesc au continuat pe 27 noiembrie cu un spectacol gradios, susţinut de artiştii Filip Kirkorov, Laima Vaikule, Nicolai Baskov şi Maxim Galkin, prezentat de Andrei Malahov. Vedetele au fost alături de democraţi şi miile de oameni veniţi în centrul Capitalei. “Voi ştiţi care este partidul care poate să asigure înţelegerea şi liniştea în Moldova? Ştie toată lumea: e Partidul Democrat. Faceţi alegerea corectă în această duminică”, i-a îndemnat pe cei prezenţi în PMAN Andrei Malahov.

Iar interpretul Filip Kirkorov a fost bucuros să-şi pună brâul moldovenesc, simbolul naţional promovat de PDM în această campanie, pe care l-a primit în dar de la liderul PDM, Marian Lupu. “Petrecem o seară frumoasă sub semnul prieteniei şi al înţelegerii, sub semnul unui simbol tradiţional — brâul moldovenesc!”, a spus Filip Kirkorov, care a menţionat că personal se cunoaşte cu liderii democraţi şi a acceptat cu plăcere invitaţia de a participa la acest concert în susţinerea Partidului Democrat.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, le-amulţumit artiştilor pentru spectacolul oferit pentru oamenii Moldovei. “Vă mulţumesc mai ales vouă, moldovenilor, pentru că ne-aţi fost alături două seri la rând, la Zilele Brâului Moldovenesc. Aceste două seri au demonstrat încă o dată că îmbinarea culturii vestului şi estului nu ne separă, dar din contra ne uneste. Şi sper din suflet că am reuşit să vă transmitem un mesaj important: noi suntem de partea voastră, si noi, democraţii, facem echipă cu voi, oamenii harnici şi de bună credinţă ai Moldovei”, a declarat Marian Lupu.

Cel mai grandios spectacol al toamnei a fost organizat de catre PDM. Alături de democrati au venit vedete de talie mondială, iar evenimentul de aseară a culminat cu spectaculos foc de artificii.

Sursa: www.lupu.md