Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Mesajul lui Marian Lupu pentru alegerile de duminică: PDM este cea mai puternică forţă care lucrează pentru stabilitatea şi creşterea Moldovei

|versiune pentru tipar| PDM, 28 noiembrie 2014 | 

“Votul de duminică este foarte important pentru familiile Moldovei, pentru viitorul Moldovei: avem de ales între stabilitate şi dezvoltare pe de o parte şi, respectiv, haos şi destabilizare de cealaltă parte. Iar Partidul Democrat este acum cea mai puternică forţă naţională care lucrează pentru stabilitatea Moldovei şi pentru creşterea Moldovei”. Cu acest mesaj a venit preşedintele PDM, Marian Lupu, în cadrul unei conferinţe de presă de final de campanie, la care a invitat să participe mai multe familii din Moldova care sunt alături de PDM.

“Aşa cum am arătat mereu în activitatea noastră, aşa cum am demonstrat de multe ori în ultimele săptămâni, PDM este partidul care pune în centrul preocupărilor sale familiile din Republica Moldova. Având grijă de familiile moldoveneşti, ocrotind femeile, oferind oportunităţi pentru tineri, protejând şi promovând interesele părinţilor, copiilor, buneilor noştri, aşa vom creşte Moldova”, a declarat liderul democrat, care i-a îndemnat pe toţi cetăţenii să vină duminică la votare şi să acorde un vot de încredere Partidului Democrat.

“Astăzi, Partidul Democrat este un partid mare, care priveşte cu încredere în viitor şi care este gata să-şi asume din nou responsabilitatea pentru destinul Moldovei. PDM este mai puternic şi mai pregătit decât în trecut, pentru că a învăţat şi din succese şi din nerealizări, pentru că are în echipa sa mai mulţi profesionişti capabili să facă faţă în cele mai înalte funcţii de răspundere”, a mai spus Marian Lupu.

În ceea ce priveşte viitoarea guvernare, Marian Lupu a precizat că Partidul Democrat se exprimă ferm pentru crearea unei coaliţii pro-europene, care să continue vectorul european al Republicii Moldova. “Ţara noastră are însă nevoie de o bună guvernare, eficientă, competentă, iar oamenii au nevoie de locuri de muncă bine plătite, de drumuri mai bune, de gaz mai ieftin, de sprijin pentru businessul mic şi pentru agricultură, de şanse pentru tineri, de ocrotire pentru femei şi copii, de mai multe lucruri concrete. Oamenii au nevoie de aceste lucruri acum, aici, şi noi avem cele mai bune soluţii pentru a-i ajuta”, a conchis preşedintele PDM.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md