Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPDM

Primele declaraţii după închiderea urnelor: PDM le mulţumeşte cetăţenilor care au votat pentru creşterea Moldovei

|versiune pentru tipar| PDM, 30 noiembrie 2014 | 

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, le-a mulţumit tuturor celor care au venit astăzi la vot, şi prin implicare au dovedit din nou că oamenii Moldovei sunt solidari şi înţelepţi. Totodată, Marian Lupu a îndemnat reprezentanţii partidului să fie vigilenţi, să aibă o concentraţie maximă la secţiile de votare, pentru ca voturile cetăţenilor să nu fie furate.

“Astăzi, oamenii Moldovei au dat curs invitaţiei partidelor şi au venit la secţii de votare pentru a-şi decide viitorul. Le mulţumesc tuturor pentru că au participat la acest act civic important şi vreau să cred că moldovenii au făcut o alegere conştientă, prin care să contribuie la o Moldovă mai puternică”, a declarat imediat după închiederea secţiilor de votare liderul PDM, Marian Lupu.

Marian Lupu a mulţumit cetăţenilor care au sprijint Partidul Democrat, subliniind că priveşte cu optimism la posibilele rezultate ale acestui scrutin. “Vreau să asigur toţi cetăţenii ţării care ne-au susţinut că ţinem foarte mult la acest vot de încredere şi vom face tot ce depinde de noi, pentru a contribui la consolidarea statului de drept, dezvoltarea economică şi socială a ţării. În continuare, vom fi în contact cu reprezentanţii noştri din teritoriu, care vor face numărarea paralelă a voturilor. Le transmit pe această cale un apel tuturor reprezentanţilor noştri în secţiile de votare: să fie de 100 de ori mai atenţi în orele care urmează. Oamenii au votat toată ziua pentru ţara lor, pentru familia lor, iar aceste voturi nu trebuie să fie furate”, a fost îndemnul preşedintelui PDM.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.lupu.md