Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPL

Partidul Liberal — tur prin localităţile din Drochia

|versiune pentru tipar| PL, 20 octombrie 2014

Partidul Liberal a format o coloană din 7 maşini care a parcurs peste 120 de kilometri prin r. Drochia. La eveniment a participat şi Ion Cebanu, Preşedintele Tineretului Liberal. Astfel, echipa PL a trecut prin satele: Ochiul Alb, Sofia, Şuri, Mândâc, Nicoreni, Pelinia, Chetrosu, dar şi prin oraşul Drochia.

În fiecare sat, echipa Partidului Liberal, în frunte cu Ion Cebanu, Preşedintele Tineretului Liberal, a discutat cu localnicii despre problemele acestora: salariile şi pensiile mici, lipsa locurilor de muncă, lipsa oportunităţilor de manifestare pentru tineri, condiţiile de la sate, serviciile medicale ş.a.

Locuitorii din aceste sate au adresat o serie de întrebări Preşedintelui TL despre acţiunile Coaliţiei de guvernare, manifestându-şi indignarea că nu le-au fost rezolvate problemele sociale, a fost privatizat Aeroportul Internaţional Chişinău şi Banca de Economii etc. Ion Cebanu a explicat locuitorilor de ce Partidul Liberal a fost exclus de la guvernare şi a enumerat principalele realizări ale Partidului, precum şi obiectivele PL-ului pentru următorii 4 ani. Preşedintele TL a vorbit despre politica economică din programul PL, referindu-se la politica industrială şi agricolă, politica în domeniul dezvoltării rurale şi modernizării satelor, precum şi la politica în domeniul educaţiei, sănătăţii, de susţinere a tineretului etc.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md