Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPL

Liderii Partidului Liberal s-au întâlnit cu cetăţenii din oraşul Durleşti, municipiul Chişinău

|versiune pentru tipar| PL, 4 noiembrie 2014

Duminica, 2 noiembrie 2014, Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreşedinte PL, Veronica Herţa, vicepreşedintă PL, Veaceslav Untila, vicepreşedinte PL, Victor Morgoci, Preşedintele Organizaţiei Primare PL Durleşti, au avut o întâlnire cu locuitorii din oraşul Durleşti. Întâlnirea a început cu un recital susţinut de către Ansamblul etnofolcloric Plăiesii, remarcându-se cu un program tradiţional inedit de cântece strămoşeşti.

Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreşedinte al Partidului Liberal, a vorbit despre importanţa alegerilor din 30 noiembrie, prezentând obiectivele PL în aceasta campanie electorală: pacea şi securitatea, bunăstarea cetăţenilor, dar şi drumul spre UE pe care trebuie să continue să meargă R. Moldova.

Prim-vicepreşedintele PL, Dorin Chirtoaca, Primarul General al municipiului Chişinău, a vorbit şi despre suportul de care a beneficiat oraşul Durleşti din partea Primăriei Chişinău — “Anual, Primăria Chişinău susţine suburbiile din componenţa municipiului cu minimum 5 milioane de lei, fără a se lua în consideraţie «culoarea politică» a primarilor. Doar în anul curent Primăria Chişinău a alocat 5.490.000 lei pentru realizarea proiectelor de dezvoltare a localităţii, precum: extinderea reţelelor de apeduct şi sistemelor de canalizare, reparaţia şi iluminarea străzilor ect. De ce nici un guvern de până acum nu a alocat, anual, minimum câte un milion de lei pentru dezvoltarea localităţilor din Chişinău?!”

Dorin Chirtoacă a accentuat importanţa votului exprimat de către locuitorii din suburbiile Chişinăului, care, de fiecare dată, a fost unul preponderent democratic, indemnându-i, totodată, să transmită mai departe mesajul Partidului Liberal şi să convingă şi vecinii, cunoscuţii, rudele să voteze la alegerile din 30 noiembrie pentru pace, bunăstare şi un viitor european, adică pentru Partidul Liberal.

Victor Morgoci a reiterat importanţa alegerilor din 30 noiembrie şi a îndemnat durleştenii să voteze pentru o viaţă mai bună, pentru aderarea la NATO şi pentru un viitor european.

La finalul întrevederii, locuitorii or. Durleşti au adresat un şir de întrebări liderilor Partidului Liberal.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md