Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPL

Candidaţii PL la funcţia de deputat, în discuţii cu studenţii Colegiului de Transporturi din Chişinău

|versiune pentru tipar| PL, 6 noiembrie 2014

Valeriu Munteanu şi Mihai Moldovanu, vicepreşedinţi PL, candidaţi PL la funcţia de deputat în Parlament, au avut astăzi, 6 noiembrie 2014, o întrunire cu studenţii Colegiului de Transporturi din Chişinău. Întâlnirea a început cu câteva numere artistice, prezentate de studenţii colegiului.

Valeriu Munteanu a ţinut să menţioneze obiectivele principale din următorii ani ale Partidului Liberal, importanţa viitorului european al Republicii Moldova, dar şi necesitatea aderării la NATO.

“Noi suntem unicul partid din Republica Moldova care milităm pentru abolirea neutralităţii Republicii Moldova şi aderarea necondiţionată şi neîntârziată la NATO, acesta fiind unicul scut de apărare a R. Moldova de eventuala agresiune a Federaţiei Ruse, situaţie tot mai elocventă, după agresiunea Federaţiei Ruse în Ucraina. În acest sens, deputaţii PL au depus şi o sesizare la Curtea Constituţională”, a enunţat Valeriu Munteanu.

Dânsul a mai accentuat că alegerile din 30 noiembrie au o importanţă enormă pentru viitorul republicii — “Alegerile din acest an vor decide soarta republicii! Cetăţenii trebuie să aleagă cursul european, pentru că doar în UE vom avea un viitor în libertate şi bunăstare! Vă invit să alegeţi Partidul Liberal, unicul partid care are o politică consecventă şi care a demonstrat de nenumărate ori că luptă pentru dreptate, adevăr şi interesele oamenilor! Cu PL în familia NATO şi UE!”

Mihai Moldovanu le-a amintit tinerilor că ei sunt viitorul republicii şi promotorii schimbării — “Alegerea este în faţa noastră, noi hotărâm ce viitor ne dorim. DVS sunteţi tineri, informaţi, aveţi toate posibilităţile în faţă, trebuie să vă convingeţi părinţii că singura alegere bună pentru R. Moldova este UE şi NATO. Doar astfel vom avea un stat de drept şi democratic, fără corupţie, unde legea va fi respectată. Tinerii aduc schimbarea, iar aceasta o puteţi face la 30 noiembrie, votând pentru Partidul Liberal!”

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md