Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPL

Locuitorii satului Dubăsarii Vechi — PRO NATO şi UE, alături de PL

|versiune pentru tipar| PL, 15 noiembrie 2014

“Să spunem DA securităţii, libertăţii, bunăstării, adevărului şi dreptăţii! Să spunem NU expansionismului rusesc, sărăciei, corupţiei, minciunii! Ajutaţi-ne să schimbăm lucrurile în Republica Moldova!” — Acest apel a fost adresat de candidaţii PL la funcţia de deputat: Corina Fusu, Prim-vicepreşedintă a PL, Valeriu Munteanu, vicepreşedinte al PL, Oleg Ogor, Preşedintele OT PL Criuleni, Gheorghe Ojog, Primarul degrevat al satului Corjova, Criuleni, şi Ştefan Schidu, Preşedintele TL sectorul Centru, locuitorilor satului Dubăsarii Vechi care au participa la o întâlnire electorală cu echipa PL.

Potrivit Corinei Fusu, obiectivul principal pentru care luptă echipa PL este asigurarea securităţii cetăţenilor RM, prin aderarea la NATO, a unui prezent demn şi a unui viitor european pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova, indiferent de naţionalitate. Totodată, există un climat european favorabil, dat fiind deschiderea fără precedent de care beneficiază Republica Moldova din partea UE şi a structurilor europene. Corina Fusu a menţionat că în situaţia de faţă, pentru a realiza cât mai curând aderarea la NATO şi integrarea europeană a Republicii Moldova este necesar ca în urma alegerilor din 30 noiembrie 2014, Partidul Liberal să ajungă la guvernare.

Valeriu Munteanu, originar din s. Floreni, Anenii Noi şi-a amintit cu satisfacţie despre copilăria petrecută vară de vară în această localitate. Valeriu Munteanu a abordat şi subiectul relansării economice a Republicii Moldova şi a eficientizării sistemului asigurărilor sociale. “Cunosc cât de gospodari sunt locuitorii acestui sat şi cunosc cât de dificil este să produci ceva din domeniul agricol, dar, totuşi, cei de la Dubăsarii Vechi reuşesc vară de vară să hrănească întreaga republică. Acest sat este un exemplu pentru toate satele”, a precizat Valeriu Munteanu. Totodată, liderul PL a subliniat că cea mai dură armă pe care au manevrat-o comuniştii a fost sărăcirea populaţiei, căci numai o societate săracă va sta în genunchi şi cu capul plecat, va putea fi uşor de manipulat şi va crede în minciunile lor.

Oleg Ogor i-a îndemnat pe locuitorii satului Dubăsarii Vechi ca la alegerile parlamentare din 30 noiembrie să voteze conştient, să voteze pentru politicieni cinstiţi şi nu pentru cei care au căpătat capital politic în urma concertelor. “Aşa cum în 2007 am debarcat comuniştii de la putere în municipiul Chişinău prin alegerea lui Dorin Chirtoacă în funcţia de Primat General al capitalei şi am iniţiat schimbarea, tot aşa la 30 noiembrie guvernarea liberală să se extindă în toată republica, guvernare pentru oameni şi pentru binele lor.! Dacă vreţi să trăiţi în bunăstare şi cu demnitate, votaţi PL!”, a menţionat Oleg Ogor.

Prezent la întâlnire, Gheorghe Ojog, Primarul degrevat al satului Corjova, candidat la funcţia de deputat, i-a îndemnat pe locuitorii din Dubăsarii Vechi să conştientizeze faptul că anul 2014 este un an crucial pentru cetăţenii Republicii Moldova, este anul în care se dă lupta definitivă pentru viitorul european al Republicii Moldova. Gheorghe Ojog a adresat apelul către alegători să partice activ la votare, să-i convingă şi pe cei indecişi să voteze, şi, cel mai important, să voteze corect, pentru Partidul Liberal.

Ştefan Schidu, candidat la funcţia de deputat, originar din Dubăsarii Vechi, şi-a exprimat încrederea ca la 30 noiembrie tinerii din Criuleni vor alege Partidul Liberal, partid care a demonstrat prin exemple concrete că susţine şi promovează tinerii. “Republica Moldova trebuie să continue hotărât drumul spre UE!”, a menţionat dânsul.

“Într-un an de guvernare fără PL aţi văzut ce poate face o guvernare care nu luptă pentru binele poporului, dar îl sărăcesc. De şapte ori gândiţi-vă şi apoi votaţi!”, şi-a îndemnat Ştefan Schidu pământenii.

“Să deschidem poarta UE şi NATO împreună cu echipa Partidului Liberal!”, a fost îndemnul de final al unui profesor din liceul din sat, care a mai menţionat că echipa PL este singura capabilă să reprezente şi să apere interesele cetăţenilor.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md