Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPL

Bujor şi Boghiceni, sate care susţin schimbarea

|versiune pentru tipar| PL, 25 noiembrie 2014

Luni, 24 noiembrie 2014, Valeriu Munteanu şi Ştefan Vlas,candidaţi PL la funcţia de deputat în Parlament, au avut intâlniri electorale cu alegătorii din localităţile Bujor şi Boghiceni, Hânceşti.

Valeriu Munteanu a abordat subiecte ce ţin de relansarea economică a Republicii Moldova, cât şi despre integrarea în UE şi NATO — “Noi luptăm pentru propăşirea economică şi socială a noastră.”

În altă ordine de idei, Valeriu Munteanu a argumentat faptul că Uniunea Europeană e o salvare, un drum spre pace şi linişte. “Dacă mergem în UE este foarte bine. În caz contrar, ramânem între sublim şi imposibil. Pentru unii sublim, iar pentru majoritatea imposibil.” — a subliniat Vicepreşedintele PL.

Totodată, Valeriu Munteanu a specificat şi care sunt, de fapt, elementele principale pe care se bazează Partidul Liberal: “Dumnezeu, Familia şi Neamul Românesc. Nu dorim să luptăm cu nimeni. Noi suntem paşnici şi acesta e un element central. Şi chiar cu riscul de a pierde multe voturi, noi vom spune adevărul cum este el, dar nu pe jumatate.”

Unul dintre subiectele discutate a fost şi sesizarea depusă de către deputaţii liberali la Curtea Constituţională privind neutralitatea Republicii Moldova. A fost menţionat şi faptul că PL susţine abrogarea articolului 11 din Constituţia Republicii Moldova, care garantează dependenţa R. Moldova faţă de Federaţia Rusă.

Valeriu Munteanu a îndemnat pe cei prezenţi să voteze pentru politicieni cinstiţi, dar nu pentru cei care “mituiesc cu macaroane şi orez”.

Ştefan Vlas a specificat şi el importanţa votului din 30 noiembrie şi a invitat cetaţenii să iasă la vot în număr cât mai mare la alegeri.

Cei prezenţi au fost activi, au adresat întrebări oaspeţilor, au fost interesaţi de soarta noastră de mai departe şi au ţinut să specifice că Partidul Liberal a demonstrat că luptă pentru adevăr, bunăstare şi dreptate.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md