Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPL

Locuitorii din Nimereuca, Soroca — alături de Partidul Liberal

|versiune pentru tipar| PL, 25 noiembrie 2014

Cu pâine şi sare, locuitorii s. Nimereuca, Soroca, l-au întâmpinat pe vicepreşedintele şi candidatul PL la funcţia de deputat, Valeriu Munteanu. Întâlnirea cu alegătorii din satul Nimereuca, Soroca a avut loc astăzi, 25 noiembrie 2014.

Valeriu Munteanu le-a vorbit localnicilor despre programul electoral, despre echipa PL, dar şi despre realizările partidului. “Partidul Liberal nu a apărut din concerte, orez şi macaroane. Noi am apărut din dorinţa de a ne apăra neamul, a lupta pentru cauza naţională şi pentru binele cetăţenilor.” — a accentuat Valeriu Munteanu.

Vicepreşedintele PL a explicat şi a subliniat necesitatea de a avea o umbrelă de securitatea, aceasta fiind NATO. Valeriu Munteanu a mai menţionat ca Partidul Liberal este unicul partid care trăieşte cu problemele cetăţenilor R.Moldova.

Printre priorităţile Partidului Liberal se găsesc şi modernizarea satelor, dar şi creşterea nivelului de trai din localitaţile rurale. Astfel, Valeriu Munteanu a specificat că în satele Republicii Moldova este foarte dificil să traieşti. Pentru asta, a încurajat pe cei prezenţi să meargă la vot pe 30 noiembrie. Să aleagă politicieni corecţi, pe cei care luptă pentru adevăr şi pentru binele poporului.

La finalul întâlnirii, Valeriu Munteanu a conchis: “Noi, cei din Partidul Liberal, nu pretindem a fi sfinţi, nici heruvimi şi nici serafimi. Noi am făcut ceea ce a fost posibil. Am păstrat obrazul curat.Lumea nu ne-a numit contrabandişti şi nici oligarhi. Iar distanţa dintre ceea ce spunem şi ceea ce facem, practic nu există. Aceasta ne permite să vă îndemnăm să alegeţi Partidul Liberal şi de această dată!”

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md