Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPL

Studenţii de la medicină gândesc sănătos: Cu PL în familia NATO şi UE!

|versiune pentru tipar| PL, 27 noiembrie 2014

Astăzi, 27 noiembrie 2014, Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, însoţit de deputatul PL Gheorghe Brega, au fost în vizită la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, dar şi la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu”.

Studenţii au fost încântaţi de vizita domnului Preşedinte Ghimpu, dovadă fiind prezenţa în număr foarte mare a acestora la întâlnire.

Preşedintele PL le-a vorbit studenţilor despre importanţa aderării R. Moldova la NATO şi importanţa continuării cursului european — “Republica Moldova are viitor doar în cadrul UE şi NATO!”

Mihai Ghimpu a specificat şi faptul că PL este unicul partid care este preocupat de limba română, de istoria neamului şi de viitorul poporului — “Noi suntem un popor cu rădăcini adânci şi avem în noi, prin definiţie, valorile europene, pentru suntem urmaşii dacilor.”

In altă ordine de idei, Mihai Ghimpu a criticat acţiunile partidelor proruse, care manipulează cetăţenii şi îi mint în privinţa Uniunii Vamale, care nici nu există — “80 la sută din cetăţenii R. Moldova, indiferent de naţionalitate, dorm cu frică. De ce? Pentru că «peste gard», în ţara vecină, Ucraina, se împuşcă frate cu frate! Aceasta demonstrează necesitatea aderării republicii la NATO, iar partidul care promovează acest obiectiv este Partidul Liberal!”

Presedintele PL a invitat tinerii la vot, i-a încurajat şi i-a îndemnat să gândească raţional, pentru că fiecare vot contează, de fiecare vot în parte depinde viitorul lor, viitorul copiilor şi a întregii ţări. “Convingeţi măcar câte două persoane fiecare să iasă la vot! Să voteze corect, adică sa voteze Partidul Liberal!” — a fost îndemnul Preşedintelui PL pentru studenţii prezenţi la întâlnire.

De asemenea, Gheorghe Brega a ţinut să specifice că PL duce o politică corectă, iar apărarea intereselor este una din priorităţile partidului. Astfel, la final i-a îndemnat la vot şi a încheiat discursul cu sloganul Partidului Liberal: “Cu PL în familia NATO şi UE!”

Studenţii care au participat la întâlniri şi-au exprimat susţinerea pentru Partidul Liberal, aceştia fiind ferm convinşi că PL are politici eficiente de susţinere a tineretului şi promovează tinerii în viaţa politică, dovadă fiind tinerii candidaţi PL la funcţia de deputat, precum şi exemplul lui Dorin Chirtoacă, cel mai tânăr primar de capitală din Europa, Valeriu Munteanu, deputat, Ion Cebanu, ex-ministru al Tineretului şi Sportului ş.a.

Serviciul de presă al PL
Sursa: www.pl.md