Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

PLDM a depus actele la CEC

|versiune pentru tipar| PLDM, 3 octombrie 2014 | 

Astăzi, 3 octombrie, Partidul Liberal Democrat din Moldova s-a înregistrat la Comisia Electorală Centrală în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Dosarul a fost depus la CEC de către vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, şi şeful staff-ului electoral al PLDM, Ştefan Creangă.

Vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, a menţionat că la desemnarea candidaţilor au fost respectate toate procedurile prevăzute de Codul Electoral şi de Legea privind partidele politice.

“Discutarea şi aprobarea listei a avut loc într-o manieră democratică şi a fost aprobată prin vot de către Consiliul Naţional Politic. Avem o listă echilibrată, omogenă care ţine cont de reprezentarea proporţională nu doar a teritoriilor — unul din principiile de bază, dar şi a femeilor şi tinerilor. Venim cu o listă care să răspundă aşteptărilor societăţii, să asigure un parcurs corect al campaniei, orientat spre obiective importante pentru ţara noastră, bazat pe mesaje pozitive care ne vor asigura victoria în alegeri”, a specificat Valeriu Streleţ.

Menţionăm că, în această seară, CEC va desemna prin tragere la sorţi ordinea includerii concurenţilor electorali în buletinul de vot.

Sursa: www.pldm.md