Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Tineri antrepernori au participat la o întâlnire cu Vlad Filat

|versiune pentru tipar| PLDM, 18 octombrie 2014

În data de 17 octombrie, TLDM a organizat o întrevedere a 50 de tineri antreprenori, care au deschise afaceri în diferite domenii, cu Vlad Filat, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova. La acest eveniment au fost prezenţi Andrei Spînu, preşedintele TLDM, Mihaela Spătaru, prim vicepreşedintele TLDM şi Vasile Şaramet, vicepreşedintele TLDM.

În cadrul discuţiei, tinerii antreprenori au avut posibilitatea să-şi expună părerile referitoare la cele mai diverse subiecte ce ţin de domeniul antreprenoriatului. Aceştia au discutat cu preşedintele PLDM despre modul în care pot fi dezvoltate afacerile cu ajutorul incubatoarelor, pe care pieţe pot fi exportate produsele autohtone, cum ar fi posibil ca şi în Moldova să se dezvolte forţă de muncă calificată, dar şi cum pot fi create locuri de muncă bine plătite.

Vlad Filat a mulţumit tinerilor pentru invitaţie şi a menţionat că o afacere poate să se dezvolte atunci când se depune efort bilateral.

“Formula de succes pentru ca un tânăr să devină astăzi antreprenor este ca acesta să aibă iniţiativă suficientă, să deţină tenacitatea necesară şi să nu renunţe în faţa dificultăţilor. Pe de altă parte, statul trebuie să ofere condiţii de acces la resurse, astfel încât o afacere să fie de succes şi să poate fi dezvoltată”, a subliniat Vlad Filat.

La finalul discuţiei, preşedintele PLDM a îndemnat tinerii să aibă o poziţie civică activă şi să facă o alegere corectă la 30 noiembrie pentru a asigura evoluţia Republicii Moldova.

Tinerii antreprenori au venit cu sugestii şi idei referitoare la ce se poate de realizat la nivel de ţară pentru ca ideile de afaceri să fie implementate şi să fie create cât mai multe locuri de muncă.

Sursa: www.pldm.md