Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Oamenii din Călăraşi vor să meargă înainte, spre un viitor european

|versiune pentru tipar| PLDM, 23 octombrie 2014

Vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, a avut întâlniri cu alegătorii din satele Hârjauca, Horodişte şi oraşul Călăraşi, în cadrul cărora accentul a fost pus pe reforma sistemului de sănătate şi a celui de protecţie socială, crearea locurilor de muncă, beneficiile integrării europene.

Liliana Palihovici a explicat oamenilor de ce este important să fie continuate reformele începute şi de ce vectorul european nu are alternativă pentru dezvoltarea de mai departe a Republicii Moldova.

“Noi am demarat reforme importante menite să aducă schimbări majore în ţara noastră. Este adevărat că ne-am dorit un ritm mult mai alert al acestor schimbări, dar este foarte important să nu ne oprim, să înaintăm pe calea progresului şi să asigurăm oamenilor un trai prosper. Iar acest lucru poate fi realizat doar prin continuarea vectorului european”, a spus Palihovici.

Candidatul la funcţia de deputat din partea PLDM, Liliana Palihovici, a prezentat cele patru obiective majore ce se conţin în Planul 2020: educaţie de calitate; noi locuri de muncă; un viitor european; edificarea unui stat de drept, fără corupţie.

“Acest plan oferă o viziune clară asupra paşilor ce urmează a fi făcuţi pentru a mişca ţara înainte, spre un viitor european”, a menţionat Liliana Palihovici.

Localnicii au fost deschişi pentru dialog şi au afirmat că vor susţine în continuare cursul european şi implementarea reformelor demarate.

Sursa: www.pldm.md