Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Întrevedere Vlad Filat — Jose Manuel Barroso

|versiune pentru tipar| PLDM, 23 octombrie 2014

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, s-a întâlnit cu Jose Manuel Durao Barroso, preşedintele în exerciţiu al Comisiei Europene. Întrevederea a avut loc la Bruxelles, în cadrul Summit-ului PPE.

Vlad Filat a exprimat cuvinte de gratitudine oficialului european pentru suportul constant de care s-a bucurat Republica Moldova pe perioada mandatului său.

“Aţi susţinut eforturile noastre de a ne ralia standardelor europene, de a obţine liberalizarea regimului de vize şi de a ne asocia Uniunii Europene. Aţi demonstrat că sunteţi un prieten sigur al Republicii Moldova şi al cetăţenilor ei. Vom continua cu aceiaşi determinare să urmăm vectorul european pentru a deveni ţară candidat, apoi şi membru al UE”, a spus Vlad Filat.

Jose Manuel Barroso a menţionat că Republica Moldova a înregistrat progrese evidente în parcursul său european şi şi-a exprimat încrederea că procesul de integrare europeană a ţării noastre este unul ireversibil. De asemenea, Jose Manuel Barroso a urat succes Partidului Liberal Democrat din Moldova, în calitate de promotor al integrării europene, la alegerile din 30 noiembrie.

Sursa: www.pldm.md