Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

La Cahul, mii de oameni au venit la întâlnirea electorală a PLDM

|versiune pentru tipar| PLDM, 27 octombrie 2014

Organizaţia Teritorială Cahul a Partidului Liberal Democrat din Moldova a organizat o întâlnire a alegătorilor cu candidaţii PLDM la funcţia de deputat în parlament. Evenimentul a fost unul de amploare şi s-a desfăşurat în Piaţa Horelor din oraşul Cahul. La întâlnirea electorală au participat preşedintele PLDM, Vlad Filat, candidaţii la funcţia de deputat Aliona Goţa, Mihaela Spataru, Iurie Craciuneac, dar şi mii de susţinători ai formaţiunii politice.

Vlad Filat a declarat că la moment cetăţenii Republicii Moldova trăiesc o perioadă istorică, a marilor realizări, dar în acelaşi timp şi a marilor provocări. Liderul PLDM a spus că alegerile din 30 noiembrie sunt cele mai importante de la proclamarea independenţei, pentru că urmează să se decidă viitorul ţării.

“Realizările obţinute împreună în ultimii 5 ani ne oferă exemple clare că se pot construi drumuri, grădiniţe, şcoli, spitale, iar oamenii să fie asiguraţi cu apă potabilă de calitate. Împreună am demonstrat că suntem o ţară care poate fi respectată în întreaga lume. Pin unitate şi solidaritate, vom oferi viitor european Republicii Moldova şi astfel vom trăi cu demnitate într-o ţară care oferă cetăţenilor drepturi, libertăţi şi bunăstare. Noi trebuie să facem în aşa fel încât parcursul european al ţării să fie ireversibil. Vă rog să vă gândiţi la viitorul copiilor voştri, deoarece ei merită să trăiască într-o ţară modernă, europeană. Cu cât mai mulţi vom fi la alegeri, cu atât mai sigur va fi viitorul nostru”, a menţionat Vlad Filat.

Liderul PLDM a subliniat că PLDM are o echipă de profesionişti care a demonstrat prin fapte că ştie să realizeze angajamentele asumate în faţa cetăţenilor.

Candidatul la funcţia de deputat pe lista PLDM, primarul Aliona Goţa, a îndemnat alegătorii ca la alegerile din 30 noiembrie să iasă masiv la scrutin şi să voteze pentru viitorul european al RM.

“Moldova a început să facă paşi înainte de când a apărut PLDM pe arena politică. Ne-am asumat angajamente îndrăzneţe şi le-am realizat cu cea mai mare responsabilitate. Noi vrem să trăim într-un stat de drept, dezvoltat, să avem o educaţie de calitate, locuri de muncă bine plătite şi totodată să avem sate moderne cu infrastructură dezvoltată. Vom reuşi aceste lucruri dacă vom fi în continuare uniţi şi puternici. Noi vom continua să modernizăm ţara”, a menţionat Aliona Goţa.

Candidatul la funcţia de deputat, Iurie Craciuneac a specificat că la alegerile din noiembrie nu vor avea de câştigat partidele, ci cetăţenii şi viitorul european al ţării.

“Împreună să susţinem PLDM pentru că doar aşa vom avea siguranţa că reformele demarate vor fi continuate. Toţi ştim că rezultatele reformelor urmează a fi simţite mai târziu de cetăţeni”, a spus Iurie Craciuneac.

Prezentă la eveniment, Mihaela Spătaru, a îndemnat tinerii să nu fie indiferenţi şi să meargă la vot pentru a alege un viitor european Republicii Moldova.

După întâlnirea cu alegătorii, atmosfera a fost întreţinută de formaţiile “3Sud Est”, “Acord”, interpreta Natalia Barbu şi artiştii Teatrului “Satiricus”.

Sursa: www.pldm.md