Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Tinerii liberal-democraţi în acţiune la Cimişlia

|versiune pentru tipar| PLDM, 27 octombrie 2014

PLDM doreşte să continuie transformările de care Moldova are nevoie: un viitor european, educaţie de calitate, locuri de muncă bine plătite şi un stat de drept, fără corupţie. Acesta a fost mesajul promovat de tinerii liberal-democraţi în raionul Cimişlia.

Tinerii au mers în 10 localităţi: Ecaterinovca, Valea Perjei, Mihailovca, Troiţcoe, Ciucur Mingir, Bogdanovca Veche, Albina, Hârtop, Gradişte, Iurievca şi au discutat cu locuitorii despre priorităţile PLDM şi Planul 2020, despre realizările înregistrate şi paşii ce uremază a fi făcuţi pentru a mişca Moldova înainte, spre un viitor european. Tinerii au îndemnat alegătorii ca în data de 30 noiembrie să iasă la vot şi să facă alegerea corectă pentru ţară şi pentru viitorul copiilor.

De asemenea, au fost organizate dezbateri cu participarea tinerilor din Cimişlia, la care s-a discutat vectorul european al ţării noastre şi beneficiile Acordului de Asociere. La aceste sesiuni au fost prezenţi candidatul la funcţia de deputat, Ştefan Creangă, managerul staff-ului electoral central, şi Dan Caranfil, membru al Biroului Executiv Central al TLDM.

Sursa: www.pldm.md