Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Alegătorii din Anenii Noi şi Călăraşi susţin Planul 2020

|versiune pentru tipar| PLDM, 27 octombrie 2014

Vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici a avut mai multe intâlniri electorale cu cetăţenii din raioanele Anenii Noi şi Călăraşi, în cadrul cărora le-a prezentat Planul 2020 şi le-a vorbit despre principalele obiective ale acestuia. Liliana Palihovici a discutat cu oamenii şi despre problemele lor curente.

“Am reuşit să atragem investiţii în renovarea grădiniţelor şi centrelor de sănătate, reabilitarea drumurilor şi crearea unor condiţii mai bune de viaţă în satele Moldovei. Acolo unde avem primari buni, investiţiile sunt valorificate pe potrivă. Îmi pare bine să aud că apreciaţi activitatea noastră. Şi vă îndemn să faceţi alegerea corectă pe 30 noiembrie, pentru a avea împreună mai multe realizări frumoase”, a afirmat Liliana Palihovici.

La Varniţa, Liliana Palihovici a discutat cu profesorii şi liceenii despre reforma în domeniul învăţământului şi despre paşii ce urmează a fi întreprinşi pentru a avea o educaţie de calitate, salarii mai mari pentru pedagogi, specialişti calificaţi şi locuri de muncă bine plătite. În satele Geamăna şi Hârbovăţ din Anenii Noi şi în satele Bravicea, Rădeni şi Meleşeni din raionul Călăraşi discuţiile cu cetăţenii au relevat necesitatea continuării cursului european al Republicii Moldova până la obţinerea statutului de ţară candidat, apoi şi de membru al UE.

“Suntem siguri că vom creşte în continuare calitatea serviciilor şi în acelaşi timp mai multe sate din Moldova vor beneficia de suport financiar. Vom atrage mai mulţi tineri specialişti în regiunile rurale pentru a readuce aduce la viaţă satele noastre. Iar modernizarea infrastructurii rămâne o prioritate a noastră”, a afirmat Liliana Palihovici.

Sursa: www.pldm.md