Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici: Vom reuşi să schimbăm în bine toate satele noastre şi întreaga ţară

|versiune pentru tipar| PLDM, 28 octombrie 2014

Vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici şi-a continuat în aceste zile întâlnirile electorale, iar pe agendă s-au aflat satele Cărpineni, Leuşeni, Sărăteni, Cotul Morii şi Secăreni din raionul Hânceşti şi Horodişte, raionul Călăraşi.

“Vom continua reformele, dacă vom avea în continuare sprijinul Dumneavoastră. Ceea ce îmi doresc este să beneficiaţi de toate serviciile necesare şi toate de bună calitate în localităţile Dumneavoastră şi să nu duceţi lipsă de nimic. Singura cale de dezvoltare a Republicii Moldova este integrarea în Uniunea Europeană şi vă îndemn să ne susţineţi în acest proces”, acesta a fost unul dintre mesajele-cheie transmis de Liliana Palihovici cetăţenilor cu care a purtat discuţii despre dificultăţile locale şi despre soluţiile şi oportunităţile care există pentru depăşirea acestora.

În satul Cărpineni, Liliana Palihovici s-a întâlnit cu personalul medical al spitalului din localitate şi i-a asigurat că lucrurile aici se vor schimba în bine după încheierea reparaţiei secţiei de pediatrie şi chirurgie. La Sărăteni şi Cotul Morii, vicepreşedinta PLDM a promis cetăţenilor că infrastructura localităţilor afectate de inundaţi va fi dezvoltată mai departe, pentru a beneficia de cele mai calitative servicii. Localnicii s-au arătat satisfăcuţi de calitatea caselor care au fost ridicate în timp foarte scurt şi au mulţumit echipei PLDM pentru faptul că au fost alături de ei la nevoie.

La Secăreni, Liliana Palihovici i-a îndemnat pe localnici să fie uniţi în jurul primarului şi împreună să finalizeze proiectele de modernizare şi reabilitare a drumurilor. “În 20 de ani, în Republica Moldova nu au fost investiţii majore în mediul rural. Acum este de datoria noastră să mergem înainte şi, din sat în sat, să îmbunătăţim calitatea vieţii cetăţenilor noştri”, a afirmat vicepreşedinta PLDM.

Iar la Horodişte, raionul Călăraşi, în satul său de baştină, unde a fost serbat Hramul localităţii, Liliana Palihovici a transmis consătenilor cele mai calde urări de sănătate şi bunăstare şi le-a dorit o sărbătoare binecuvântată alături de cei dragi. “Vom reuşi să schimbăm în bine toate satele noastre şi întreaga ţară, dacă vom fi uniţi şi vom merge împreună spre un viitor european”, a afirmat Liliana Palihovici.

Sursa: www.pldm.md